Best practices

Klanten aan het woord

Bruggen bouwen, intern en extern

Het verstevigen van metalen constructies via laswerk is de corebusiness van Mercon Montage B.V. Dit robuuste werk wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers.

Lees meer
Innovatieve aanpak met personal touch

De vernieuwde leergang van de Gom Academie is van start gegaan. De reacties zijn enthousiast. Wat maakt dit traject zo bijzonder?

Lees meer
Een prettig werkend team

In een high tech bedrijf waar high nauwkeurigheid en kwaliteit bovenaan staan, is het belangrijk dat de medewerkers hun talent en kwaliteit kunnen ontwikkelen en laten zien.

Lees meer
Geen wollige praatjes

Het zuiveren van afvalwater is een van de kerntaken van Waterschap De Dommel. Daar hoort ook onderhoud van de installaties bij. “Met name de operationele medewerkers werken vaak al wat langer bij ons.” Deze uitvoerende collega’s vinden het vaak lastig om mee te ontwikkelen met de rest van de organisatie.

Lees meer
Iedereen doet mee!

Bij Cosun werken 650 mensen, en die worden allemaal getraind door coaches van FairField. Van de directeur tot de medewerker op de werkvloer en alle mensen ertussenin. iedereen zet zijn schouders onder het belang van de organisatie.

Lees meer
Goede samenwerking en een positieve sfeer

De recente introductie van een middenkader leek veelbelovend, een succes was het nog niet. Dat veranderde toen zij in samenspraak met het managementteam de coaches van Fair Field op de werkvloer introduceerde. Dankzij de inspanningen van Heinz Kraft en Fair Field heerst er nu een positieve sfeer, het ziekteverzuim is drastisch lager, het management kan zich beter op zijn taken richten en de fabriek draait beter.

Lees meer

We zijn trots op onze klanten

Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in: techniek, industrie, facilitaire dienstverlening en logistiek

nl_NL