FairField is dė specialist in opleidingen en trainingen voor uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden.

Onze aanpak is bewezen succesvol. Wij ontwikkelen programma's op maat die bij 90% van onze deelnemers resulteren in aantoonbare groei. De praktijk is altijd ons uitgangspunt, onze communicatie is begrijpelijk, gericht op de deelnemers. We zetten ons in om uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden het beste uit zichzelf te laten halen, we vertellen het je graag.

Onze opdrachtgevers variëren in omvang van 100 tot 1000-en medewerkers, Met name in de facilitaire dienstverlening, logistiek, techniek en industrie.

Het "waarom" achter FairField

FairField bestaat sinds 1 mei 2005

Bart Godding en Jack de Waard vormen de kern van het team van bevlogen trainers en coaches. Met hun betrokkenheid, ervaring en passie zorgen zij ervoor dat hun opdrachtgevers in beweging komen. Hun benadering is to-the-point, resultaatgericht, respectvol naar alle betrokkenen en zeer succesvol. Zij helpen organisaties in beweging te krijgen, medewerkers duurzaam in te zetten en zo het bedrijfsresultaat te vergroten. Ook maken zij zich binnen afzienbare tijd overbodig: zij brengen ervaringen die beklijven.

Bart Godding & Jack de Waard
Directie

Onze waarden