Scholingspartners en FairField?

FairField Life & Education is het zusterbedrijf van FairField Training & Coaching en richt zich op erkende MBO opleidingen. 

Life & Education is een innovatieve, klantgerichte en kwalitatieve MBO opleider. We communiceren helder, compact en maken zaken niet ingewikkelder als dat ze hoeven te zijn. Onze professionals denken graag mee als het gaat over opleidingsplannen en klantwensen. De komende jaren is er structureel behoefte aan gekwalificeerde vakmensen als zodanig liggen er veel kansen. 

We hebben groeiambities en zoeken daarvoor partners die de toegevoegde waarde van MBO opleidingen onderschrijven en bewust op zoek zijn naar een lange termijn relatie. De rolverdeling zou kunnen zijn dat Life & Education zich richt op het onderwijskundige stuk en onze scholingspartner op de uitvoering van de opleiding. De scholingspartner heeft bestaande klanten waar MBO actueel is.

Een scholingspartner heeft in het verleden samengewerkt met een ROC of een andere MBO instelling en zoekt nu aansluiting bij een betrouwbare en stabiele partner. Interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op. We denken graag mee!

Meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: