FairField is op zoek naar Associate Partners!

FairField is sinds 9 jaar actief in de trainings en ontwikkelbranche, vooral in hands on omgeving. We richten ons op uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden bij vaak grotere bedrijven. FairField verkoopt kwaliteitstrajecten met gedegen borgings systemen. Als erkende onderwijsinstelling voldoet FairField aan alle eisen zoals die zijn geformuleerd voor erkende MBO opleiders. Onze aanpak is innovatief, klantgericht, praktisch en succesvol! 

De afgelopen jaren is FairField hard gegroeid. Om deze groei vast te houden zijn we op zoek naar Associate Partners die op basis van een prima verdienmodel met ons willen samenwerken. We denken dan aan bewezen succesvolle proffesionals met passie voor human capital en een uitstekend netwerk bij arbeidsintensieve bedrijven. Mensen die gaan voor kwaliteit, lange termijn en samenwerking. 

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan een goede reputatie, kwaliteitstrajecten, landelijke bekendheid, en productinnovatie. Dit resulteert in vooruitstrevende opleidingstrajecten voor de grotere namen. Heldere toegevoegde waarde dus!

Succesvolle Associate Partners zijn ambitieus, hebben een netwerk bij de juiste Human Resources Managers en snappen het succesvolle FairField concept. 

Interesse? Neem contact op met Bart Godding of Jack de Waard

040 • 2886247

Meer nieuws

Lees nog meer van onze nieuws artikelen: