Diplomerend aan de slag? 

Onze MBO trajecten

Wij sluiten met onze mbo-trajecten aan bij de praktijk. Bij ons gaat leren en werken hand-in-hand. De theorie sluit aan bij de werkwijze van het bedrijf waar de uitvoerenden en hun direct leidinggevenden werken. Zo gaat leren bijna vanzelf.

Persoonlijk advies nodig?
Bel met Bart Godding
040-2886247

Onze MBO opleidingen

FairField verzorgt MBO opleidingen in de sectoren economie, handel, logistiek en facilitaire dienstverlening.

Over onze MBO-trajecten

De diploma's van onze mbo-opleidingen zijn erkend door de rijksoverheid. FairField is een erkende mbo-instelling. Goed om te weten!

MBO trajecten kenmerken zich door een praktische combinatie van leren en werken. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we zo goed als altijd een oplossing op maat bieden.

Neem contact met ons op en ervaar onze onderscheidende visie op MBO.

Vraaggestuurd en op maat

Anno 2018 vragen medewerkers en werkgevers om MBO trajecten maar dan wel op maat en natuurlijk vraaggestuurd. Waarom mensen iets leren wat ze al kunnen? 

De vraag naar MBO trajecten neemt sterk toe! Maar dan wel op een passende manier. FairField heeft een innovatieve en creatieve blik op MBO opleidingen die past bij de krappe arbeidsmarkt anno 2019. Kijk bij onze blogs voor onze aanpak of neem contact op met Bart Godding.

Voordelen MBO trajecten

MBO trajecten zijn zowel voor werknemer als werkgever aantrekkelijk. De medewerker krijgt een gedegen mbo opleiding met een maximaal civiel effect. De werkgever profiteert van de Subsidie Praktijkleren. De subsidie Praktijkleren wordt na afloop van de opleiding uitgekeerd aan de werkgever. Het indienen van de subsidieaanvraag dient voor 1 september van het jaar na afloop van de opleiding plaats te vinden. Neem voor exactere informatie contact met ons.

MBO trajecten:

Vraaggestuurd en op maat.

Waarom mensen iets leren wat ze al kunnen? De vraag naar MBO trajecten blijft onverminderd. Maar dan wel op een passende manier. FairField heeft een innovatieve en creatieve blik op MBO opleidingen die past bij de arbeidsmarkt anno 2019. Neem contact op met Bart Godding die legt u graag uit hoe en waarom.

Opleiding en ontwikkeling

Onze opleidingen zijn in eigen huis ontwikkeld, speciaal voor mbo'ers en lbo'ers. Zij verdienen een bijzondere aanpak, waarbij het leereffect het grootst is. Zij maken dagelijks het verschil in organisaties. Een investering waard, die vruchten afwerpt!

Voorstel aanvragen

Interesse? Vraag hieronder een offerte aan.

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oeps. Er ging iets niet goed bij het verzenden van het formulier. Probeer het nogmaals of mail naar info@fair-field.nl.

Deze organisaties gingen je voor:

Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in: techniek, industrie, facilitaire dienstverlening en logistiek