Incompany trainingen

De trainingen sluiten aan bij de praktijk in jouw organisatie. Om die reden komen we bij jou op locatie zodat de medewerkers bijvoorbeeld  "on the job" kunnen leren. Zo boeken wij en zij de beste resultaten.

Persoonlijk advies nodig?
Bel met Bart Godding of Jack de Waard
040-2886247

Onze Incompany Trainingen

We houden je altijd op de hoogte van de vorderingen zodat we op tijd kunnen bijsturen. Onze managementrapportages geven inzicht en vormen ook de stimulans voor op maat gemaakte trainingen

Diversiteit

Soms botsen culturen, als leidinggevende is het jouw verantwoordelijkheid om die problemen op te lossen.

Feedback geven

Feedback geven betekent "voer terug" dat is precies wat je moet doen als niet de juiste dingen  gebeuren

Houding en gedrag

Door allerlei oorzaken kunnen medewerkers soms overmatig kritisch en soms ronduit negatief zijn. Niet ingrijpen leidt tot verzuim, onnodig verloop en kwaliteitsverlies. We hebben een training specifiek gericht op het “reframen” van de houding van medewerkers. We trainen deelnemers naar een effectieve grondhouding. Neem contact op ons op voor meer informatie.

Leiderschap voor operationeel managers

Leiderschapsontwikkeling voor operationeel managers vraagt een specifieke aanpak die aansluit bij de doelgroep. Operationeel managers zijn essentieel in arbeidsintensieve organisaties! We hebben een aantoonbaar werkende methodiek die naadloos aansluit bij de dagelijkse praktijk. Bel direct met Bart Godding voor meer info: 06-22234999

Medewerkers motiveren

Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers graag naar hun werk gaan en bij jou blijven werken?

Verzuimgesprekken

Veel operationeel managers hebben moeite met de rol die zij vaak in moeten nemen bij het ziekteverzuim van een van hun teamleden.

Werkwijze

Bij FairField zijn we van mening dat medewerkers niet gebaat zijn bij iemand die vertelt hoe ze het moeten doen. Dat gebeurt al te vaak en te veel en heeft zelden het gewenste effect. Wij hebben een andere aanpak die wel werkt.

Wij krijgen mensen in beweging door ze vragen voor te leggen die ze aan het denken zetten. We raken ze positief, confronteren ze met hun eigen aanpak en coachen ze stap voor stap richting veelbelovend gedrag.

Deze methode beklijft omdat collega's inzien dat een andere benadering van de situatie veel prettiger werkt. Een andere kijk op zaken geeft inzicht en zorgt voor een positieve vibe. Graag vertellen we je er nog veel meer over.

Voorstel aanvragen

Interesse? Vraag hieronder een offerte aan.

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oeps. Er ging iets niet goed bij het verzenden van het formulier. Probeer het nogmaals of mail naar info@fair-field.nl.

We zijn trots op onze klanten:

Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in: techniek, industrie, facilitaire dienstverlening en logistiek